Bebisvarjedag.blogg.se

Hårdrockare som har blöja på sig dygnet runt

4 veckor till semester

Bilder Bilder, Helg, fredag, handla, napp, nappflaska, party, sommar, öl Permalink6
Hej. Då är ännu en jobbvecka avklarad så nu återstår det bara 4 veckor kvar till min semester så det ska bli extra skönt med en sen semester iår och då har jag 5 veckors semester. När jag kommer hem från affären så blir det att ta några för min flickvän kommer ikväll så det blir party ikväll. Nu ska jag bara fortsätta njuta av den här fina fredagen och ska väl åka iväg en sväng handla i det fina och varma sommarvädret. I vanliga fall brukar jag åka till affären direkt efter jobbet på fredagar men jag va tvungen att åka hem för behövde ta på mig en ny blöja och i affären blir det att handla mat, nappflaska och mer blöjor. Nu har jag precis tagit på mig en ny blöja och det var skönt för det behövdes i den här värmen för det är varmt och svettigt att gå med blöja dygnet runt i värmen men ändå skönt.
Jag tror inte jag har så mycket mer att skriva här just nu. Nu dröjer det nog ett tag innan nästan inlägg på bloggen kommer för som jag skrivit tidigare så har jag annat att göra än att blogga och dessutom så har jag sagt upp mitt Internet för Internet krånglade och jag tänker inte betala för stadsnät när det bara krånglar hela tiden. Här kommer också några nya bilder på mig som nyss är tagna.

Nu medan jag skrivit det här inlägget så har jag nu också hunnit tagit på mig en ny blöja och så har jag dessutom hunnit tagit helt nya bilder på mig.

Ny bild som jag tog precis då jag satt på mig den nya blöjan. 

Här precis tagit dom här bilderna när jag precis satt på mig en ny blöja. Nu ska jag snart åka till affären och när jag kommer hem så blir det att ta några öl för min flickvän kommer ikväll det blir väl party ikväll.
Här är jag igen och är redo att åka till affären för att handla 

Ännu en bild på mig och nu har jag också tagit på mig skorna och även hämtat mina bilnyklarna så nu ska jag åka och handla efter det här inlägget.. Ska först åka och tanka bilen innan jag åker till affären. När jag kommer hem blir det nog att ta några öl ute på balkongen och bara ha det gött.


Blöjan syns ganska så mycket ute men jag älskar att ha blöja på mig och bryr mig inte vad folk tycker och säger.

Stavfel kan tillkomma i detta inlägg med tanke på att jag skriver från min mobil och så skriver jag ganska så fort så jag har inte tid att rätta alla ord jag skrivit.

När jag kommer hem ska jag göra mig iordning inför kvällen då min flickvän kommer och även en av mina grannar kommer så blir ett antal öl ikväll så vi sitter väl uppe till 03:30 eller nåt inatt och spelar musik  och tar några öl ikväll. Sen efter den här kvällen och natten så dröjer det fram till min semester innan jag tar någon mer öl.
Lördagen och söndagen blir väl ganska lugn för min del,  blir väl att vara ute om det är fint väder och 18:00 måste man ju självklart se när Sveriges damer förhoppningsvis vinner över Tyskland i VM

Ha det bra så hörs vi igen.. Sköt om er!











Till top